Гірчичний порошок для харчової промисловості

Киев | Добавлено: 1 июня 2018, номер: 113

Гірчичний порошок для харчової промисловості, Договорная

Киев | 1 июня 2018, Агроснаб.ООО, номер: 113, просмотры: 47

Адрес: Киев, Ukraine. Kyiv.03062. 30 Excavatornaya str. of/ 506, показать на карте

  • Ссылка на Website: www.agrosnab-kiev.zakupka.com 
Досвід багатьох країн світу свідчить, що повноцінне, раціональне харчування дає позитивні результати в зниженні рівня захворюваності та поліпшенні показників здоров"я населення. Тому наша компанія пропонує натуральні інгредієнти для харчової промисловості - гірчичний порошок (ТМ "Фільварок"). Гірчичний порошок має корисні властивості не тільки для організму, але й самого продукту. Він надає пікантний смак і запах і при цьому збільшує кінцевий термін зберігання продукту. Гірчичний порошок стимулює травлення, збільшує шлунковий сік (виробництво слюни збільшується в 8 разів), покращує обмін речовин і при цьому є протизапальним і антиоксидантним засобом. Гірчичний порошок також є природним консервантом, крім цього він багатий вітамінами і мінералами. Наприклад, білок - 37,8%, харчові волокна - 29,5%. Тому, ми звернулися до Інституту продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України з пропозицією дослідити щодо використання гірчичного порошку проти плісеневих грибів. Відділ аналітичних досліджень та якості харчової продукції під керівництвом досвідченого технолога Білої Наталії іванівни провів ряд експериментів для використання гірчичного порошку у виробництві хліба і батонів. Результати випробувань хлібобулочних виробів з використанням гірчичного порошку проти плісеневих грибів доводять наступне: гірчичний порошок це - універсальний, натуральний продукт з антибактеріальними властивостями, який забезпечує запобігання плісеневіння готових виробів, збільшення об"ємів виробів, покращує смак та аромат, уповільнює процес черствіння, продовжує строк зберігання. при цьому дозування залишається таке ж саме, як і дорогі імпортні антиплесені. Наприклад, для пшеничних сортів хліба, булочних та здобних виробів - 0,2-0,5 від маси борошна; для ржано-пшеничних сортів хліба - 0,1-0,4 від маси борошна. Так як гірчичний порошок має гарну водозв"язуючу та вологоутримуючу властивість, бактеріцидні, емульгуючі та стабілізуючі властивості в цьому ж Інституті ведуться розробки використання гірчичного порошку у виробництві ковбасних виробів (сосисок). Гірчичний порошок може бути не тільки природним консервантом, а також білковим наповнювачем і при цьому надасть новий смак і аромат для споживача. А сам продукт - ковбаса (сосиски) отримає багато нових якостей. Вчені доказали, що гірчичний порошок являється найбільш оздоровлюючими прянощами, тому ми рекомендуємо використовувати гірчичний порошок в хлібобулочних виробах, ковбасних, м"ясних і хлібобулочних напівфабрикатах, майонезах і в овочевих консервах.
Омецинський Вадим, "Агроснаб" ТМ "Фільварок"
Свяжитесь с автором объявления
Агроснаб.ООО
05x xxx xxxxПоказать контакты
09x xxx xxxx
Для отправки сообщения автору, Вы должны войти в свой аккаунт либо зарегистрироваться
Показать контакты
Тел. 05x xxx xxxx, 09x xxx xxxx
Чтобы отослать сообщение автору обьявления, Вы должны зарегистрироваться или войти.
Написать сообщение
Все объявления автора
Продвинуть объявление
Другие похожие объявления
чёрная смородина в порошке цена оптовая

чёрная смородина в порошке цена оптовая

Пищевые добавки

Договорная Торг возможен

Лимонная кислота

Пищевые добавки

Договорная
Маковая начинка.

Маковая начинка.

Пищевые добавки

55 грн.
клетчатка растительная пищевая порошок чёрной смородины

клетчатка растительная пищевая порошок чёрной смородины

Пищевые добавки

Договорная Торг возможен
чёрная смородина в порошке цена оптовая
16 августа Договорная Торг возможен
Лимонная кислота
3 августа Договорная
Маковая начинка.
4 октября 55 грн.
Договорная
Агроснаб.ООО
на сайте с 1 июня 2018
Все объявления автора
Тел.
05x xxx xxxx09x xxx xxxx
Поделиться с другом
Пожаловаться
Распечатать
47 просмотров объявления
1 из них сегодня
Посмотреть статистику